Η κοιλάδα του φόβου - Doyle, Arthur Conan, Sir, 1859-1930 (Αστυνομική βιβλιοθήκη ξένων συγγραφέων)
Μια από τις πιο συναρπαστικές περιπέτειες με ήρωα τον Σέρλοκ Χολμς ξετυλίγεται σε δυο χρόνους και σε δυο διαμετρικά αντίθετα τοπία. Στην "Κοιλάδα του φόβου" μια σκοτεινή περιοχή της Αμερικής των ορυχείων, με ζοφερή ατμόσφαιρα και στην καταπράσινη, γαλήνια φύση της αγγλικής υπαίθρου με τους ιστορικούς πύργους.