Γι' αυτούς που αγαπάς κάνε μια ευχή - Brown, Pam (Σ' αυτούς που αγαπάμε, 2009)
Ευχές ευτυχίας, αγάπης, βαθιάς προσωπικής γαλήνης, χαράς και δημιουργικής δράσης. Ένα βιβλίο που μας θυμίζει τις πιο σημαντικές αξίες της ζωής, αυτά τα πολύτιμα αγαθά για τα οποία αξίζουν οι καλύτερες ευχές. Ένα βιβλίο-δώρο που διαβάζεται ξανά και ξανά, και μας εμπνέει κάθε στιγμή.