Αιλουροειδή ένας μοναδικός οδηγός στον κόσμο των αιλουροειδών (Ανακαλύπτω : Εικονική πραγματικότητα, 2004)
Πάνω από 800 οθόνες, 30 βίντεο, 450 εικόνες, 15 animation, 25 φωνές αιλουροειδών και κείμενο 60.000 λέξεων.