Αναζητώντας την αλήθεια : πέρα πό τη μιζέρια και την παρακμή - Μποκοβός, Παναγιώτης ([χ.ό.], 2010)
Τα προβλήματα της χώρας μας έχουν καταστεί διαχρονικά, αφού δεν επιλύονται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις και γι' αυτό τα δοκίμια του βιβλίου είναι πάντα επίκαιρα και μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπισή τους. Στα κείμενα του βιβλίου ο αναγνώστης θα βρει όλη την αλήθεια για την πολιτική και την οικονομία του τόπου μας, καθώς και για τον σταδιακό ευτελισμό τους. Τα κείμενα αυτά προειδοποίησαν εγκαίρως, για όσα συνέβησαν στην συνέχεια, αλλά μάταια, αφού οι πολιτικοί και οι οικονομικοί εξουσιαστές ήταν απασχολημένοι με το καταναλωτικό πανηγύρι. Ορισμένοι ακόμη δεν αντιλήφθηκαν ότι το φαγοπότι τελείωσε.