Μετά τον Ρίβερ - Milner, Donna (Ξένη Λογοτεχνία, 2009)
Η αξέχαστη ιστορία μιας οικογένειας που διαλύεται από την αγάπη ενός καλού ανθρώπου. Μεγαλώνοντας σε μια φάρμα στα βουνά της Βρετανικής Κολομβίας, στον Καναδά, τη δεκαετία του '60, μόλις τρία χιλιόμετρα βόρεια των συνόρων με τις ΗΠΑ, η Νάταλι Γουόρντ ήξερε λίγα πράγματα για τον έξω κόσμο. Αλλά είχε την οικογένειά της, μια οικογένεια τόσο δεμένη και αγαπημένη, που η Νάταλι πίστευε ότι τους ζήλευαν όλοι στη γειτονική πόλη του 'Ατγουντ - ειδικά το μεγαλύτερο αδερφό της, τον όμορφο Μπόιερ, στον οποίο η Νάταλι είχε ιδιαίτερη αδυναμία. Αλλά το καλοκαίρι που έγινε δεκαπέντε ετών, η Νάταλι άρχισε να αμφισβητεί την ειδυλλιακή εικόνα που είχε πλάσει για την οικογένειά της. Η άφιξη ενός γλυκομίλητου ξένου, ενός Αμερικανού φυγόστρατου, που άκουγε στο όνομα Ρίβερ, θα έβαζε σε δοκιμασία την ηθική και τις πεποιθήσεις της οικογένειας και ολόκληρης της κοινότητας. Τα όσα θα συμβούν ύστερα από κείνη την καλοκαιρινή μέρα θα διαρρήξουν σχέσεις και θα αλλάξουν για πάντα τη ζωή της οικογένειας Γουόρντ.