Ζάκυνθος : Άγιος Διονύσιος, Μονή Στροφάδων, Μονή Αγίου Γεωργίου Κρημνών, Μονή Παναγίας Σπηλαιωτίσσης, Μονή Παναγίας Αναφωνήτριας, Μονή Τιμίου Προδρόμου Λαγκαδάς, Μονή Αγίου Νικολάου του Μώλου, Μονή Παντοκράτορος (Γαϊτανίου), Ησυχαστήριο Παναγίας Ελευθερώτριας - Ξεπαπαδάκος, Γιώργος (Μοναστήρια και προσκυνήματα της Ελλάδας ;, 2009)
Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση "Αλληλεγγύη" της Εκκλησίας της Ελλάδος, στην προσπάθειά της να διαφυλάξει, να προασπίσει και κυρίως να αναδείξει τα έργα, τα οποία συνιστούν έκφραση πολιτισμικής δημιουργίας, αγκάλιασε με ιδιαίτερη θέρμη και ενδιαφέρον την εκδοτική αυτή προσπάθεια της εφημερίδας "Έθνος".