Παναγία Σουμελά : μοναστήρια και βυζαντινά μνημεία της Βέροιας - Ιορδάνογλου, Αντώνης (Μοναστήρια και προσκυνήματα της Ελλάδας ;, 2009)
Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση "Αλληλεγγύη" της Εκκλησίας της Ελλάδος, στην προσπάθειά της να διαφυλάξει, να προασπίσει και κυρίως να αναδείξει τα έργα, τα οποία συνιστούν έκφραση πολιτισμικής δημιουργίας, αγκάλιασε με ιδιαίτερη θέρμη και ενδιαφέρον την εκδοτική αυτή προσπάθεια της εφημερίδας "Έθνος".