Το φάντασμα του ναού : μια κινέζικη ιστορία βασισμένη σε αυθεντικές υποθέσεις της αρχαίας Κίνας - Van Gulik, Robert, 1910-1967 (Θεμέλιο, 1998)
Μία νέα περιπέτεια του Δικαστή Τι σε μια συνοριακή πόλη της αυτοκρατορίας των Τάνγκ ξετυλίγεται στο βιβλίο. Τρία μυστηριώδη εγκλήματα γίνονται και ο Δικαστής Τι καλείται να τα διαλευκάνει.