Φενγκ Σούι : εναρμονίστε τον εσωτερικό με τον εξωτερικό σας χώρο - Zaihong, Shen (Ελληνικά Γράμματα, 2006)
Η Zaihog She, ειδικός του φενγκ σούι, του αρχαίου κινεζικού τρόπου διαρρύθμισης του χώρου μες στον οποίο ζούμε, θα σας βοηθήσει μέσα από αυτό το πρακτικό οδηγό να αποκτήσετε τύχη στη ζωή, στις σχέσεις και την καριέρα σας, ακολουθώντας βήμα προς βήμα τις οδηγίες για την εφαρμογή των αρχών του φενγκ σούι στο περιβάλλον σας.