Τα μυστικά των Μάγια - Παπαδημητρίου, Νίκος (Αρχαίοι πολιτισμοί, 2010)
Περιέχονται τα κείμενα: - Το ένδοξο παρελθόν - Ανακαλύπτοντας τους Μάγια - Ο κόσμος των Μάγια - Η γέννηση των βασιλιάδων - Οι άρχοντες του πολέμου - Οι πρίγκιπες του εμπορίου - Ο Κάτω Κόσμος των Μάγια - Οι συνεχιστές της παράδοσης