Το πρόσωπο και το προσωπείο : μυθιστόρημα - Diaz, Jesus (Καστανιώτης, 1998)
Κατά την διάρκεια του γυρίσματος μιας κινηματογραφικής ταινίας, οι ηθοποιοί μπαίνουν όλο και πιο βαθιά στον χαρακτήρα του ήρωά που υποδύονται. Στο σημείο που να μην αναγνωρίζονται ποια είναι τα χαρακτηριστικά του δικού τους χαρακτήρα και ποια του ήρωα.