Το αίνιγμα της Σεβίλλης : μυθιστόρημα - Perez-Reverte, Arturo, 1951- (Σύγχρονη ξένη λογοτεχνία, 2002)
Ενας χάκερ σπάει τους κώδικες του Βατικανού και στέλνει επείγον μήνυμα κινδύνου στον ίδιο τον Πάπα. Ο κομψός ιερέας-πράκτορας, ειδικός σε σκοτεινές υποθέσεις, Λορένθο Κουάρτ, λαμβάνει τη διαταγή να εντοπίσει το συγγραφέα του μηνύματος και να ξεδιαλύνει την υπόθεση της μικρής εκκλησίας της Παναγίας των Δακρύων. Η ερειπωμένη εκκλησία κρίνεται κατεδαφιστέα. Ο αρχιτέκτονας που γνωμοδότησε για την κατεδάφιση και ο κληρικός που ως γραμματέας του αρχιεπισκόπου της περιοχής πίεζε για να γίνει αποδεκτή η απόφαση χωρίς αντιδράσεις βρίσκονται και οι δυο νεκροί.