Ο νόμος της μαμάς Μέρφυ : για τον έρωτα, το σεξ, τον γάμο και άλλες καταστροφές - Lansky, Bruce (Μερφομάνια, 1993)
Επειδή: Εάν δεν υπάρχει σεξ μετά θάνατον ποιος νοιάζεται αν υπάρχει ζωή. Επειδή: Η καλύτερη θεραπεία για την έντονη σεξουαλική ζωή είναι ένας μακροχρόνιος γάμος. Επειδή: Όταν παντρεύεσαι ανταλλάσεις το ενδιαφέρον των πολλών με την αδιαφορία του ενός. Επειδή: Απ'' όσο είναι γνωστό, η πρωταρχική αιτία του διαζυγίου είναι ο γάμος. Μάλλον θα σας χρειαστεί ένας οδηγός με όλες τις επώδυνες καταστάσεις που έχετε συναντήσει, ή θα συναντήσετε, στη διαδικασία του φλερτ, του έρωτα, του σεξ, του γάμου και του διαζυγίου. Και θα δείτε τον εαυτό σας να γελάει μ'' όλα αυτά αντί να κλαίει.