Ο νόμος της κυρίας Μέρφυ : αν κάτι μπορεί να πάει στραβά, θα πάει, και η γυναίκα θα την πληρώσει - Hines, Faith, 1935- (Μερφομανία, 1992)
Επειδή: Τα μοντέρνα φάρμακα είναι θαυματουργά και σας δίνουν τη δυνατότητα, ακόμα κι αν έχετε πνευμονία, να περιποιηθείτε τον σύζυγό σας που έχει γρίπη. Επειδή: Είναι ευκολότερο στον σύζυγό σας να αποκαταστήσει μια ζημιά σε υδροηλεκτρικό εργοστάσιο παρά να φτιάξει το χαλασμένο ηλεκτρικό σας σίδερο. Επειδή: Το μεγαλύτερο σπάσιμο στον κόσμο είναι ένας άντρας που χαϊδεύει τις ερωτογόνες ζώνες σας ακολουθώντας τον "ΟΔΗΓΟ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ". Μάλλον, θα σας χρειαστεί ένας οδηγός βασισμένος στις απόψεις της ΚΥΡΙΑΣ ΜΕΡΦΥ και μιας ομάδας άλλων γυναικών που ανταποδίδουν τα ίσα στη Μητέρα Φύση γενικά, και στο ανδρικό φύλο ειδικότερα.