Άπαντα - Ιώσηπος Φλάβιος, 1ος αι. μ.Χ. (Αρχαία ελληνική γραμματεία : Οι Έλληνες, 1997)
Ιωσήπου βίος: Βιογραφία του Ιώσηπου, παράρτημα στο ιστορικό έργο του Ιουδαϊκή αρχαιολογία. Κατ' Απίωνος Απάντηση στις επικρίσεις που προκάλεσε η έκδοση της Ιουδαϊκής αρχαιολογίας, κυρίως στα σχετικά με την αρχαιότητα της καταγωγής των Ιουδαίων ζητήματα. Εισαγωγή, σχόλια: Φιλολογική Ομάδα Κάκτου. Περιλαμβάνεται το πρωτότυπο κείμενο.