Άπαντα - Αρεταίος, 2ος αι. (Αρχαία ελληνική γραμματεία : Οι Έλληνες, 1997)
Περί αιτιών και σημείων οξέων παθών Α', Β' Η διάγνωση των οξέων νοσημάτων. Επιληψία, τέτανος, πνευμονία, χολέρα, σατυρίαση κ.ά. Περί αιτιών και σημείων χρονίων παθών Α', Β' Η διάγνωση των χρονίων νοσημάτων. Σκοτοδίνη, μελαγχολία, μανία, άσθμα, ίκτερος, καχεξία κ.ά.