Άπαντα - Ισαίος, π. 420-π. 350 π.Χ. (Αρχαία ελληνική γραμματεία : Οι Έλληνες, 1997)
Περί του Κλεωνύμου κλήρου, Περί του Μενεκλέους κλήρου, Περί του Πύρρου κλήρου, Περί του Νικοστράτου κλήρου, Περί του Δικαιογένους κλήρου, Περί του Φιλοκτήμονος κλήρου