Άπαντα. - Αριστοφάνης ο Βυζάντιος, 257-180 π.Χ. (Αρχαία ελληνική γραμματεία : Οι Έλληνες ;, 1998)
Επιτομή του αριστοτελικού φυσιογνωστικού συγγράμματος από έναν εκ των κορυφαίων γραμματικών και μελετητών της Αλεξανδρινής εποχής.