Μελάνι ανεξίτηλο : μυθιστόρημα - Χριστογιαννόπουλος, Νάσος, 1945- (Σταθμός στη σύγχρονη λογοτεχνία, 2008)
Δυο ιστορίες που πλέκονται μέσα από γραφές μιας άλλης εποχής, τότε που οι όρκοι αγάπης και οι φονικές συνωμοσίες άφηναν ίχνη που πότιζαν τους μελλοντικούς αιώνες. Γιατί γράφονταν με μελάνι ανεξίτηλο και υπογράφονταν με αίμα.