Βάλια Κάλντα : εθνικός δρυμός Πίνδου : διαδρομή ερμηνείας της φύσης Κοιλάδα-Αρκουδόρεμα - Διανέλλος, Απόστολος (Εταιρία Προστασίας Βάλια Κάλντας, 2009)
Το βιβλίο είναι ένα οδηγός περιβάλλοντος για την κοιλάδα της Βάλια Κάλντα και την ορεινή περιοχή του Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου στα όρια του Νομού Γρεβενών.