Ο νόμος του Μέρφυ, ή, Κι άλλοι λόγοι για τους οποίους πάνε όλα στραβά - Bloch, Arthur, 1948- (Γράμματα, 1993)
'Εχουμε τουλάχιστον ένα σημαντικό λόγο να ευγνωμονούμε τον Νόμο του Μέρφυ . Μας δίνει την ευκαιρία να χαμογελάμε όταν τα πράγματα πάνε στραβά. Κι ένα χαμόγελο όπως όλοι ξέρουμε είναι πάντα πιό σημαντικό από τα ίδια τα πράγματα .