Ο νόμος του Μέρφυ, ή, Το πως και το γιατί όλα πάνε στραβά - Bloch, Arthur, 1948- (Γράμματα, 1992)
'Εχουμε τουλάχιστον ένα σημαντικό λόγο να ευγνωμονούμε τον Νόμο του Μέρφυ . Μας δίνει την ευκαιρία να χαμογελάμε όταν τα πράγματα πάνε στραβά. Κι ένα χαμόγελο όπως όλοι ξέρουμε είναι πάντα πιό σημαντικό από τα ίδια τα πράγματα .