Ιουδαϊσμός - Wehr, Gerhard, 1931- (Compact, 2005)
Αξίζει να ερευνήσει κανείς πώς οι Εβραίοι, ένας μικρός λαός, κάνουν τόσο έντονη την παρουσία τους στην παγκόσμια κοινότητα. Ποιό είναιτο θρησκευτικό υπόβαθρο αυτής της εθνικής ομάδας, που σε ένα χρονικό διάστημα 2000 χρόνων δεν άλλαξε στο ελάχιστο;