Δεινόσαυροι και προϊστορικός κόσμος - Δελέγκος, Μιχάλης (Σκάι βιβλίο, 2009)
Οι δεινόσαυροι κυριάρχησαν στον πλανήτη μας για πάνω από 60 εκατομμύρια χρόνια, πριν την εμφάνιση του ανθρώπου. Απολαύστε τους να ζωντανεύουν ξανά στις σελίδες αυτού του συναρπαστικού βιβλίου με τη μοναδική εικονογράφηση. - Πάνω από 50 λεπτομερή προφίλ δεινοσαύρων - Απολιθώματα και αναπαραστάσεις - Η σχέση πτηνών και δεινοσαύρων - Πίνακες σύγκρισης μεγέθους - Παγκόσμιοι χάρτες - Πάνω από 300 έγχρωμες φωτογραφίες