Μπαχαρικά από τον κήπο στην κουζίνα : καλλιέργεια, συγκομιδή, χρήση και θεραπευτική αξία - Beutner, Brigitte (Ψύχαλος, 2002)
Τα μυρωδικά φυτά έχουν πολλές χρήσεις: προσθέτουν νοστιμιά στο φαγητό και συνήθως είναι πολύ υγιεινά. Πολλά βότανα είναι όμορφα καλλωπιστικά φυτά, ενώ οι εξωτικοί σπόροι και οι ρίζες τους μεταφέρουν αρώματα και τη γεύση των εδεσμάτων απ' όλον τον κόσμο στην κουζίνα σας.