Μαγειρέματα 2 : η Ελλάδα στο πιάτο : 10 τρόποι που αξίζει να γνωρίσεις 49 συνταγές που θες να δοκιμάσεις (Σκάι βιβλίο, 2009)
Στο δεύτερο βιβλίο των "Μαγειρεμάτων", η γαστρονομική βόλτα ουνεχίζεται με την ίδια όρεξη.Ταξιδέψτε μαζί μας, από τη Ροδόπη και την Ξάνθη μέχρι τις Κυκλάδες και την Κρήτη, και γνωρίστε τις φυσικές ομορφιές,τους ανθρώπους, και, φυσικά, τις λαχταριστές παραδοοιακές συνταγές κάθε τόπου.