Καλλιγραφημένα χειρόγραφα - Woronowa, Tamara (Ελευθερουδάκη, 2008)
Ο μαγικός κόσμος της έκφρασης σε όλες τις εκφάνσεις του: Τα πιο σημαντικά καλλιτεχνικά ρεύματα, οι σπουδαιότεροι καλλιτέχνες και τα πιο χαρακτηριστικά έργα τους σε μια θεματική σειρά μικρών βιβλίων που δεν πρέπει να λείπουν από καμία βιβλιοθήκη! Συγκλονιστικά ελκυστική εικονογράφηση και επεξηγηματικά κείμενα συνθέτουν ένα σύγχρονο πανόραμα της τέχνης! Στην ίδια σειρά μπορείτε να βρείτε τους εξής τίτλους: Γλυπτική, εικόνες, λουλούδια, ιμπρεσσιονισμός, εικονογραφημένα χειρόγραφα, πορτρέτα της παρθένου, νεκρή φύση, ολλανδική ζωγραφική, γαλλική ζωγραφική, ναιφ τέχνη