Guinness world records 2010 - Τσακίρη, Μαρία (Χρυσή Πέννα, 2009)
Αποκαλύπτονται: οι top 100 κάτοχοι ρεκορ τησ δεκαετίας Στην ιστοσελίδα των ρεκόρ: κατεβάστε δωρεάν βίντεο και φωτογραφίες που δεν έχουν ξαναπαρουσιαστεί Τα "ακατάρριπτα" ρεκόρ που δεν έχουν καταρριφθεί ποτέ Βρείτε ποιό ρεκόρ καταρρίφθηκε στα γενέθλιά σας Αθλητικές αναφορές, η μερα των Guinness World Records και πώς να καταρρίψετε ένα ρεκόρ Νέες φωτογραφίες και νέα ρεκόρ