Άμπρα κατάμπρα, τα πιο απίθανα μαγικά κόλπα - Fullman Joe (Susaeta, 2008)
Γίνε ο καλύτερος ταχυδακτυλουργός και άφησε από το καπέλο σου να βγουν τα καλύτερα κόλπα όλων των εποχών! Εντυπωσίασε το κοινό σου κάνοντας κόμπο με σταυρωμένα τα χέρια! Μάθε πώς να μετατρέπεις το νερό σε παγάκια μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα! Κατάπληξε έναν εθελοντή από το κοινό σου καθώς διαβάζεις τις σκέψεις του! - Οδηγίες βήμα προς βήμα με επεξηγηματικές εικόνες - Σημαντικές συμβουλές σε ξεχωριστά κουτιά - Ιστορία των μαγικών τρικ και πληροφορίες για μερικούς από τους διασημότερους μάγους