Ψίθυροι αγοριών : όσα λένε τ' αγόρια μεταξύ τους : μυθιστόρημα - Μάστορη, Βούλα, 1945-2016 (Σύγχρονη λογοτεχνία για νέους, 2009)
Όλα όσα λένε τ' αγόρια μεταξύ τους... Χμ, ίσως όχι "όλα"... Aυτά στην πραγματικότητα μπορεί να είναι περισσότερα ή λιγότερα. Πάντως, για τον Παύλο και τους δυο κολλητούς του όλα όσα λένε σε τούτο το βιβλίο είναι τα πιο... καυτά.