Οδηγός επαγγελμάτων - Θεριανός Κώστας (Βιβλία για την εκπαίδευση, 2009)
Στις σελίδες αυτού του πολύτιμου οδηγού, κάθε νέος άνθρωπος που αναζητά βασικές και ουσιαστικές πληροφορίες για τα επαγγέλματα μπορεί να βρει απαντήσεις στα ερωτήματα που τον απασχολούν. Το βιβλίο αυτό είναι επίσης χρήσιμο σε συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού, καθώς και σε κάθε εκπαιδευτικό που προσπαθεί να δώσει στους μαθητές του βασικέσ πληροφορίες για τα επαγγέλματα.