Η γλώσσα ως τεχνολογία επεξεργασίας : χρήση της υπολογιστικής γλωσσολογίας σε τεχνικά κείμενα και οδηγίες για συστήματα επικοινωνίας ανθρώπου-μηχανής - Αλεξανδρή, Χριστίνα (Σειρά συστημικών μελετών, 2009)
Χρήση της υπολογιστικής γλωσσολογίας σε τεχνικά κείμενα και οδηγίες για συστήματα επικοινωνίας ανθρώπου - μηχανής.