Οδυσσέας Μούρ : φανταστικό μυθιστόρημα. - Baccalario, Pierdomenico 1974- (Modern Times, 2006)
Ο Τζέισον και ο Ρικ αναζητούν στη Χώρα της Πουντ το χάρτη του Κίλμορ Κόουβ. Με τη βοήθεια της Μαρούκ, οδηγούνται στην Οικία της Ζωής και εντοπίζουν την Ανύπαρκτη Αίθουσα, όπου και φυλάσσεται ο χάρτης. Η Ομπλίβια Νιούτον και ο συνεργάτης της, ο Μάνφρεντ, θα κάνουν το παν για να τους εμποδίσουν. Ανακαλύψτε στο δεύτερο βιβλίο το μυστικό χάρτη του Οδυσσέα Μουρ και ταξιδέψτε στην περιπέτεια.