Η χώρα με τις δυο πολιτείες και τις μυγδαλένιες κούνιες : το παραμύθι της γέννησης - Μάστορη, Βούλα, 1945-2016 (Ελληνικά Γράμματα, 1997)
Ενα βιβλίο που θα σας ταξιδέψει μέσα στο κορμί της Γυναίκας για να ζήσετε το θαύμα της Γέννησης. Ένα παραμυθένιο ταξίδι με πυξίδα την αριστερή κάθε φορά σελίδα έτσι ώστε να μπορείτε να πάρετε μαζί σας ακόμη κι ένα νήπιο που ρωτά: 'Πως γίνονται τα παιδιά;'.