Το θυμωμένο αρκουδάκι - Γκρέκου, Γλυκερία (Τα μεγάλα των μικρών, 2007)
Γιατί η καρδούλα του Μάκη, του μικρού αρκούδου, μοιάζει με τρικυμισμένη θάλασσα; Και γιατί, όταν νιώθει έτσι, γίνεται επιθετικός με τους άλλους; Ποιος φταίει για το θυμό του; Και πώς ο μικρός αρκούδος φανερώνει τελικά το πραγματικό του πρόσωπο βρίσκοντας διέξοδο στη δημιουργικότητα;