Στο κάστρο της Σουμουτού η Τουρουπίτα μαγειρεύει μαζί με τα παιδιά - Ψαράκη, Βάσω, 1945- (Λογοτεχνικά βιβλία με πολύχρωμη εικονογράφηση, 2009)
Μια χαρούμενη παρέα παιδιών συναντά στο κάστρο της Σουμουτού την Τουρουπίτα, τη Μάγισσα της Κουζίνας. Εκεί, με κέφι και τραγούδια μαγειρεύουν 24 συνταγές. Φαγητά πρωτότυπα, νόστιμα, εύκολα και υγιεινά.