Τα 24 παράλογα της αλφαβήτας - Μπουλώτης, Χρήστος, 1952- (Σύγχρονοι Ορίζοντες, 2009)
Από το 'Αλφα ως το Ωμέγα, τα 24 γράμματα της κυρίας Αλφαβήτας πρωταγωνιστούν σε είκοσι τέσσερις απίθανες ιστορίες με υπέροχες ζωγραφιές. Ένα μοναδικό βιβλίο, για να μαθαίνουν τα παιδιά με όρεξη την αλφαβήτα!