Ο Πάνω και ο Κάτω - Πιτσιδοπούλου, Ελένη, 1968- (Τα μικρά και τα μεγάλα του κόσμου, 2004)
Τι γίνεται όταν έρχονται τα πάνω κάτω και τα κάτω πάνω; Γίνονται καυγάδες. Ο Πάνω και ο Κάτω μάλωναν συνέχεια μέχρι που κατάλαβαν τι πρέπει να κάνουν για να αρχίσουν να περνάνε μια χαρά. Έδωσαν μια, τα αναποδογύρισαν όλα κι έφεραν τα πάνω κάτω!