Ο γκρινιάρης κουραμπιές - Κωττη, Σόφη (Χριστουγεννιάτικα στολίδια, 2005)
Τι μπορεί να βασανίζει ένα πεντανόστιμό κουραμπιέ; Το αμύγδαλο; Η κανέλα; Η ζάχαρη; Ή μήπως η συμπεριφορά των ανθρώπων; Μπορεί ένας γκρινιάρης κουραμπιές να αλλάξει τον κόσμο; Μια τρυφερή, γκρινιάρικη, γλυκιά ιστορία.