Το παιδάκι ρυζάκι - Στεφανόπουλος, Ιάσων (Τα μικρά και τα μεγάλα του κόσμου, 2008)
Μετά από εφτά μήνες εκπαίδευσης, ο Τόκιο μπήκε στην ομάδα. Ήταν νευρικός. Ποτέ πριν στη ζωή του δεν είχε πάρει μέρος σε κάτι τόσο μεγάλο και σπουδαίο. Έπρεπε να ξεπεράσει γρήγορα το άγχος του επειδή την άλλη μέρα ήρθαν· οι άνθρωποι ήρθαν. Κατάλληλο για την ανάπτυξη κοινωνικών αξιών.