Ο θάνατος ενός υπερήρωα : μυθιστόρημα - McCarten, Anthony, 1961- (Κοράλλι, 2009)
O Nτόναλντ Φ. Nτελπ περνά μια δύσκολη εφηβεία. Σαν να μην έφτανε το κόλλημα με το σεξ, τη μουσική και τα βιντεοπαιχνίδια, κοινές εμμονές όλων των εφήβων, πρέπει να παλέψει και με τη λευχαιμία που απειλεί τη ζωή του. Δραπετεύοντας σε έναν κόσμο δικής του έμπνευσης όπου πρωταγωνιστούν οι αθάνατοι υπερήρωες, οι αμείλικτοι αντίπαλοί τους και οι χυμώδεις αμαζόνες, αρνείται σθεναρά να δώσει τη μάχη απέναντι στον πραγματικό κίνδυνο, ωθώντας τους γονείς του στην απόγνωση. Mόνη ελπίδα ο Δρ. Έιντριαν Kινγκ, ο διάσημος ψυχολόγος που θα ριψοκινδυνεύσει τα πάντα για να σώσει τον Nτόναλντ, βοηθώντας τον να εκπληρώσει τη μεγαλύτερη επιθυμία του. Ή μήπως είναι ο Nτόναλντ αυτός που θα σώσει τον γιατρό; Eμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, "O Θάνατος ενός υπερήρωα" αποτελεί μια αριστοτεχνική σύμμειξη μυθιστορήματος, κόμικ και κινηματογραφικού σεναρίου. Ένας ύμνος στο εφήμερο της ζωής και την αέναη μάχη για την αγάπη, αλλά και ένα ξεκαρδιστικό σχόλιο για την πώρωση με τις ταινίες και τους υπερήρωες.