Το τσίρκο των ψύλλων : μυθιστόρημα - Λυκεσάς, Απόστολος, 1963- (Μεταίχμιο, 2009)
Ένας μεταφραστής, μια δικηγόρος, ένας μοναχός, ένας παπάς, ένας αναγνωρισμένος καθηγητής, ένας αστυνόμος και άλλοι παράδοξοι ήρωες διαπλέκονται κυκλικά στο νέο σπονδυλωτό μυθιστόρημα του θεσσαλονικιού δημοσιογράφου, ο οποίος για το προηγούμενο βιβλίο του είχε πάρει διθυραμβικές κριτικές.