Μόλι Μουν : τα μάτια που μαγνητίζουν - Byng, Georgia, 1966- (Μικρή πυξίδα, 2003)
Η Μόλι Μουν ζει στο ορφανοτροφείο από τη μέρα που την εγκατέλειψαν, μωρό ακόμη, στο κατώφλι του. Έχει μάθει να τα βάζει με τους "παλικαράδες" του ορφανοτροφείου και να αντιμετωπίζει θαρρετά την ιδιότροπη και αντιπαθητική διευθύντριά του. Μοναδική της παρέα και παρηγοριά ο φίλος της ο Ρόκι. Όταν ο Ρόκι εξαφανίζεται ξαφνικά, η Μόλι βρίσκει καταφύγιο στη βιβλιοθήκη. Κι εκεί ανακαλύπτει ένα βιβλίο μαγικό, ένα βιβλίο που θα κάνει άνω-κάτω τη ζωή της. Γνωρίστε κι εσείς τη Μόλι Μουν. Μέσα από το βλέμμα της, θα δείτε τον κόσμο με άλλο μάτι...