Μόλι Μουν : ο κόσμος δε γυρίζει πια - Byng, Georgia, 1966- (Ψυχογιός, 2004)
Είναι δυνατόν κάποιος να σταματήσει το χρόνο; "Αδύνατον!" θα απαντήσετε. Κι όμως, για τη Μόλι Μουν, αυτό το κοριτσάκι με τις εκπληκτικές υπνωτιστικές ικανότητες, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Μαζί με τον καλό της φίλο, Ρόκι, βρίσκονται πάντα στο μάτι του κυκλώνα. Αυτή τη φορά, βάζουν στόχο να ματαιώνουν τα καταχθόνια σχέδια του πανούργου επιχειρηματία Πρίμο Σελ. Ο αδίστακτος μεγιστάνας εκμεταλλευόμενος τις γνώσεις του στον υπνωτισμό, προσπαθεί με κάθε τρόπο να γίνει πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και να εξουσιάσει τον κόσμο. Με το πρώτο βιβλίο της Τζόρτζια Μπινγκ, ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΖΟΥΝ, είχαμε όλες τις ενδείξεις ότι ένα νέο αστέρι γεννήθηκε στο χώρο της λογοτεχνίας, με αυτό που κρατάμε στα χέρια μας έχουμε πλέον τη βεβαιότητα.