Μόλι Μουν : ο Μίκι Μάινους και η μηχανή του μυαλού - Byng, Georgia, 1966- (Μικρή Πυξίδα, 2009)
Ξέρει τι σκέφτεσαι... Στ' αλήθεια. Ξέρει τι σκέφτεσαι! Η Μόλι Μουν, το κορίτσι με τα μάτια που μαγνητίζουν, το κορίτσι που μπορεί να ταξιδέψει στο χρόνο και να κάνει τον κόσμο να μη γυρίζει πια, κάνει μια εκπληκτική ανακάλυψη: μπορεί να διαβάσει το μυαλό και τις σκέψεις των άλλων! 'Αραγε, οι απίστευτες ικανότητές της θα μπορέσουν να τη βοηθήσουν να σώσει το χαμένο δίδυμο αδερφό της από το μέλλον; Και θα καταφέρει να τα βγάλει πέρα με τη μανιακή πριγκίπισσα Φανγκ και τη μηχανή του μυαλού; Απολαύστε το τέταρτο συναρπαστικό βιβλίο με τις περιπέτειες της Μόλι Μουν!