Χριστούγεννα, καιρός για θαύματα - Παπαγιάννη, Μαρία, 1964- (Βιβλία για τα Χριστούγεννα, 2008)
Χριστούγεννα, τι όμορφη γιορτή! Όλοι οι δρόμοι γεμίσαν μουσική. Ο Βίκτωρας παρέα με τον Πίκι τα κάλαντα θα πει. Κι η Νιόβη κι ο Κωστής κάνουνε πρόβα απ' το πρωί. Μόνο η Φανή ντρέπεται πολύ. Αχ! να 'ρχότανε μαζί και η γάτα η Ζιζή! Χριστουγεννιάτικες ιστορίες και τραγούδια, για να τα διαβάσετε συντροφιά με μια γλυκιά χριστουγεννιάτικη μελωδία. Βιβλίο από χαρτόνι με χριστουγεννιάτικες ιστορίες και μια μελωδία της βραβευμένης συγγραφέα Μαρίας Παπαγιάννη.