Καλλιεργώ : λαχανικά, φρούτα, αρωματικά φυτά : πρακτικος οδηγός από τη σπορά στη συγκομιδή, με το σεληνιακό ημερολόγιο - Rama, Giuseppe (Φλούδας, 2009)
Η σπορά, οι τεχνικές καλλιέργειας, οι ασθένειες, η περιποίηση, η συγκομιδή. Ένα ολοκληρωμένο βιβλίο για τις καταλληλότερες τεχνικές καλλιέργειας: από την ανάλυση των στοιχείων που χαρακτηρίζουν το έδαφος για τη δημιουργία μιας δυναμικής καλλιέργειας μέχρι τις μεθόδους συντήρησης των λαχανικών. Πλήρες σεληνιακό ημερολόγιο σε πίνακες για τη σπορά, τη λίπανση, τη μεταφύτευση, τις φροντίδες και τη συγκομιδή. Όλα τα μυστικά της καλλιέργειας του κήπου σας για εξαιρετικά αποτελέσματα που θα σας δώσουν την ικανοποίηση μιας αποδοτικής παραγωγής.