Τα μυστικά του παππού για τον κήπο : λουλούδια, λαχανικά, φρούτα, οπωροφόρα δέντρα φυσικά φυτοφάρμακα - Ψύχαλου, Μαριάννα (Ψύχαλος, 2009)
Αν κάθε φορά που βγαίνετε στο περιβόλι σας αναρωτιέστε πως τα κατάφερνε ο παππούς σας και είχε πάντα την καλύτερη σοδειά , ήρθε η ώρα να μάθετε τα μυστικά του! Κόλπα και τεχνικές , που ταξιδεύουν από στόμα σε στόμα και από γενιά σε γενιά για την καλλιέργεια των δένδρων, των λαχανικών, των αρωματικών φυτών και των λουλουδιών, με σεβασμό στη φύση και στον άνθρωπο. Μάθετε γιατί ο παππούς ράντιζε τα λαχανικά με τσάι και σκόρδο, γιατί έκλεβε από τη σκάφη της γιαγιάς το πράσινο σαπούνι και πολλά άλλα μυστικά που θα σας βοηθήσουν να ακολουθήσετε πιο φυσικούς και αποτελεσματικούς τρόπους καλλιέργειας.