Φυσικά σ΄αγαπώ - Ζαραμπούκα, Σοφία, 1939- (Εγώ αγαπώ τη φύση, 2008)
Ένα βιβλίο για τη φύση, το περιβάλλον αλλά και την αγάπη. Πολύ διασκεδαστικό και αρκετά "μυστηριώδες" εισάγει τους μικρούς αναγνώστες στα θέματα της οικολογίας εύκολα, μια και μπλέκονται στις περιπέτειες των δύο ηρώων της ιστορίας. Για όλα θα βρεθεί μια λύση όταν ένας άχαρος, άχρηστος, αχόρταγος και άφιλος θα δοκιμάσει πρώτη φορά ένα φιλί, θα αποκτήσει φίλους.