Το κάλεσμα της άγριας φύσης - London, Jack, 1876-1916 (Κλασική λογοτεχνία για παιδιά, Σειρά τόξο, 2004)
Οι άνθρωποι είχαν βρει μέσα στο αρκτικό σκοτάδι ένα κίτρινο μέταλλο κι ορμούσαν κατά χιλιάδες προς το Βορρά. Αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονταν σκύλους δυνατούς και μαλιαρούς, που να αντέχουν στη σκληρή δουλειά και την παγωνιά. Ένας μεγάλος σκύλος, διασταύρωση Αγίου Βερνάρδου με ποιμενικό, τους βάζει σε περιπέτειες... Ανακαλύψτε ξανά ένα από τα αριστουργήματα της κλασικής λογοτεχνίας.